Silkeborg-Voel skulle have rystet sæsonens premierenederlag til Herning-Ikast af sig, før holdet kunne komme ind i kampen mod Randers. Fra at have været bagud i hele første halvleg, sluttede kampen med en sejr på 26-21.

Gæsterne lagde ud med en føring på 2-5 efter blot seks minutter. På det tidspunkt valgte træner Jakob Andreasen at skifte Stine Bonde ud i målet med unge Eli Raasok, der stod glimrende i resten af halvlegen. Her var hendes redningsprocent på 52 – godt hjulpet af et bedre og bedre forsvar.

Alligevel var Randers i teten og førte både med 4-9 og 6-11, inden hjemmeholdet sled sig tættere og tættere på. Og lige inden pausen lykkedes det Silkeborg-Voel at komme på 13-14, som var stillingen ved pausen.

Defensiven var som nævnt blevet bedre og bedre i løbet af første halvleg, og de gode takter fortsatte efter pausen. Silkeborg havde sin første føring i kampen efter 10 minutter ved 18-17. Derefter så hjemmeholdet sig ikke tilbage, mens Randers så mere og mere opgivende ud.

Målvogter Eli Marie Raasok sluttede på en redningsprocent på 54, og hun blev fortjent kampens spiller.

Højrebacken Julie Jensen, der er hentet som erstatning for  korsbåndsskadede Helene Kindberg, fik en drømmedebut med otte mål. Der er både saft og kraft i hende og undervejs var firmaet Areo så begejstret, at virksomheden blev personlig sponsor for hende. Julie Jensen blev efter kampen kåret som kampens højdespringer.

Men også Jane Schumacher bød ind seks mål, heraf de fire i anden halvleg. Dejligt at se hende spille en så god kamp.

Defensiven blev også løftet markant undervejs i kampen med stærkt spil af Line Skak og Mathilde Kristensen i midterforsvaret. Også holdets nye fløje Annika Jakobsen og Anna Lillesø fik sat deres aftryk på kampen.

Alt i alt var det et mentalt løft til Silkeborg-Voel med sejren over Randers.

De næste to kampe er på udebane mod henholdsvis Skanderborg og Aarhus United, inden København komme på besøg i JYSK Arena onsdag den 16. september.

Bambusa Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Randers HK 26-21 (13-14)
Målscorere, Silkeborg-Voel: Julie Jensen 8(1), Jane Schumacher 6, Hege Bakken Wahlquist 4, Anna Lillesø 3, Annika Jakobsen 2, Eira Aune 1, Mathilde Kristensen 1, Louise Ellebæk 1.
Topscorere, Randers HK: Kristin Thorleifsdottir 3, Mai Kragballe 3, Signe Schaar 3, Julie Pontoppidan 3.
Udvisninger: Silkeborg-Voel 3, Randers 2

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com