Mandagens kamp mellem Team Esbjerg og Silkeborg-Voel går ind som sæsonens hidtil mest sete dameligakamp på TV2 Sport.

Seertallene viste efter Silkeborg-Voels flotte sejr over Team Esbjerg, at kun en ligakamp i sæsonen 2016/2017 har haft flere tv-seere end mandagens brag i Esbjerg, og det var herreligakampen mellem KIF og Skjern i begyndelsen af sæsonen.

I gennemsnit sad 88.000 tv-seere og kiggede med, da Silkeborg-Voels ligadamer slog sidste sæsons guldvindere foran knap 2000 tilskuere i Blue Water Dokken i Esbjerg.

– Det er et kæmpe skridt frem for os og en meget positiv udvikling for sporten generelt, at en dameligakamp kan tiltrække så mange seere. Selv om mange seere måske tændte fjernsynet for at se, hvordan favoritterne fra Esbjerg klarede sig, så må det alligevel betyde, at flere og flere anser Silkeborg-Voel som en værdig – og seværdig modstander for de store hold, siger adm. direktør Mikael Bak om de flotte seertal.

Silkeborg-Voels næste kamp er hjemmekampen mod Nykøbing Falster Håndbold, som desværre ikke bliver vist på tv. Til gengæld har billetsalget været åbent siden december måned, og også her kan man i klubben mærke, at interessen for holdets præstationer i dameligaen er af stigende karakter.

Køb din billet nu på www.billetsalg.dk/silkeborg-voel og vær sikker på en god plads til årets første ligakamp i JYSK arena.

Kampen spilles onsdag den 18. januar klokken 19.00.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com