PRESSEMEDDELELSE

Klubbens meste rutinerede spiller Mathilde Kristensen forlænger kontrakten med yderligere et år i Silkeborg-Voel.
Mathilde Kristensen siger om forlængelsen:” Jeg er langt fra færdig med håndbolden, selvom jeg er blevet mor. Jeg er kommet stille og roligt tilbage efter min graviditet, og føler at jeg er et godt sted både sportsligt og personligt. Jeg ser frem til endnu en sæson i klubben, og jeg glæder mig til at bidrage endnu mere til holdet, og være med på fuldt niveau igen.”
Direktør for Silkeborg-Voel Jakob Andreasen er også meget tilfreds med forlængelsen.
”Mathilde er en kulturbærer med international erfaring. Hun samler holdet og går forrest i alt, hvad hun foretager sig, så det er utrolig glædeligt, at vi kan fastholde en så vigtig spiller.
Med både Mathilde Kristensen og Karen Klokker får vi et super stærkt makkerskab på stregen på et rigtig spændende og ungt Silkeborg-Voel mandskab.”

FAKTA
Mathilde Kristensen
Født: 07.04.1993
Højde: 175cm
Tidligere klubber Viborg HK, Skive fH og Norske Vipers Kristiansand.
Derudover har Mathilde repræsenteret det danske U-Landshold.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com