Vurderingen fra cheftræneren var tydelig efter torsdagens nederlag til Ringkøbing Håndbold. Det var ganske enkelt bare for dårligt og for langt under det niveau, holdet forventer af sig selv denne sæson. 

– Vi har ikke meget at rose hinanden for i dag. Vi laver for mange personlige fejl og ligner skygger af os selv, sagde Jakob Andreasen i bussen på vej hjem fra det vestjyske, hvor stemningen i høj grad bar præg af den skuffende indsats og resultatet heraf.

Træneren kaldte det for en kollektiv off-day, og selv om indsatsen søndag i Aarhus heller ikke levede op til forventningerne, så var det et hidtil uset lavpunkt, Jakob Andreasen oplevede torsdag aften.

– Der er for mange i dag, der ikke rammer dagen. Vi overholder ikke de aftaler, vi har lavet på forhånd, og det ser i lange perioder ud som om, holdet ikke har prøvet at spille sammen før. Søndag var noget helt andet. Der spillede vi trods alt stadig sammen, selv om der også var nogle personlige fejl, sagde Jakob Andreasen.

De mange fejl og det dårlige spil overraskede trænerteamet, som inden kampen var positive oven på nogle gode træningsdage med højt humør og meget lovende takter.

– Der er ikke andet at gøre nu end at satse på, at det bare var en enkelt rigtig dårlig dag, og så må vi se, om vi ikke kan rejse os på søndag mod et af ligaens bedste hold, som det ser ud lige nu.

Kampen mod København Håndbold spilles søndag klokken 13 i JYSK arena.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com