Jakob Andreasen er ikke en træner med alt for store armbevægelser. Faktisk er han som oftest meget beskeden med forventningerne til sine egne spilleres præstationer. I dag er ingen undtagelse. Læs cheftrænerens optakt til aftenens kamp mod endnu et tophold i rækken, nemlig Team Esbjerg. 

Jeg vil gerne starte med at sige, at den her kamp bliver en af de rigtig svære. Det er der et par grunde til, og vi er her nødt til både at se på os selv og på vores modstander.

Hvis vi begynder med at kigge indad, så skyldes mine beskedne forventninger til kampen i høj grad, at vi er blevet en anelse mere udfordrede på skadesfronten, end jeg først havde troet, vi ville være på nuværende tidspunkt.

Udover Hege Bakken Wahlquist og Louise Lyksborg, som har siddet ude siden foråret, har vi i aften også både Rikke Iversen og Louise Ellebæk ude med skader. Det er to af vores vigtige spillere, og uden dem særligt i forsvaret, vil vi få sværere ved at spille vores vante spil.

Men vi har naturligvis trænet godt med de spillere vi har haft til rådighed de seneste uger, hvor også Jane Schumacher er blevet skånet pga. hendes ryg, ligesom Susann Müllers knæ har krævet en masse ro. Begge dele har heldigvis været godt givet ud, og de er begge med i aften.

Når jeg alligevel ikke er helt modløs, så skyldes det, at vi denne sæsons har en god, bred trup med dygtige ærgerrige spillere, som er klar til at gribe chancen for spilletid.

Hvis vi lige skal vende blikket mod dagens modstander, så er det altså et hold med ekstremt dygtige spillere på alle positioner. De er beriget af at have fået både Estavana Polman og Line Jørgensen klar til i dag, men også uden de to kan vi tælle den ene landsholdsspiller efter den anden. Sandra Toft kan på en af sine gode dage næsten afgøre kampen og gøre det svært for os at komme til mål, så det gælder om at komme godt ind på hende fra kampens start.

Når alt det er sagt, så har vi historisk haft et fint tag på Esbjerg, og vi glæder os til at spille den her kamp mod et af ligaens allerbedste hold.

Velkommen og god kamp til alle her i dag.
Jakob Andreasen – cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com