Lørdag eftermiddag var Silkeborg Voels 2 div. damerne i Hornbæk for at spille.
Og det var ikke Voel der var dagens bedste hold.
Hornbæk kommer bedst fra start, ja der går vel ca. 12 min. førend Voel er oppe i omdrejninger. Og der er stillingen 6 – 1. Hornbæk ser sig aldrig tilbage i kampen og ved pausen er stillingen 14 – 9.
Anden halvleg er et dårligt kopi af første. Voel laver masser af tekniske fejl. Hornbæk score masser af mål. Og da de 60 min. er gået er det fortjent Hornbæk der kan juble over slut resultatet 27 – 18.
De 2 herre i sort havde i flere omgange en offday, hvor de overså de underligste ting. Dette er dog ikke grunden til nederlaget, men det kunne det have været hvis kampen havde været tæt. Voel var ikke til stede i kampen. Der var et alarmerende højt antal af tekniske fejl. Det var en gru at se på. Havde det ikke været for en meget stærkt kæmpende Caroline Okkels i Voels mål så var holdet blevet bombet ud af hallen. Caroline kunne ikke tage alt, men især i første halvleg var hun et levende plankeværk, med 14 redninger heraf 1 straffekast. Derfor er det også med den største selvfølgelighed at Okkels blev dagens Voel spiller.
Silkeborg Voels scoringer blev lavet af: Stine Aaen 4, Nanna Georgi, Stine Bjerre 3, Juliane Ostenfeldt 2 (1), Signe Georgi, Marie Bach 2, Mai Rytter , Kathrine Mikkelsen 1 + 20 redninger (1) af Caroline Okkels.
Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar)
Vurdering af dommere: 2*↓(Det var ikke til 2 div.)
Vurdering af publikum: 3* (der var ikke meget liv i hallen, men da kampen ikke var spændende)