Jakob Andreasen har Silkeborg-Voel i hjertet, og fortæller derfor, at netop det at stå over for aftenens kamp er noget, han har drømt om i mange år. Læs cheftrænerens optakt til anden kvartfinale mod København Håndbold. 

Kære tilhængere af vores fantastiske klub. Først vil jeg gerne takke jer for at have været med og fulgt vores udvikling i ligaen de sidste tre sæsoner, hvor vi er gået fra at være et oprykkerhold med den fordel, at de etablerede ligahold ikke helt vidste, hvad vi kom med, til nu igen at have kæmpet os op blandt de seks bedste hold i Danmark.

Det har for os selv været en utrolig rejse, som vi i klubben nok mest havde forestillet os i vores rigtig gode drømme. Kun få oprykkere lykkes med at præstere så flot og komme i slutspillet i hele to af sine første tre sæsoner. Det er jeg personligt virkelig stolt af, og jeg håber, at I derude også vil tage en del af æren i, at det går os så godt her i Silkeborg-Voel.

Jeres støtte på tribunerne og ude i byen er med til at give spillerne en følelse af, at det er noget, vi gør sammen her i Søhøjlandet. At der også er plads til et tredje top-hold i silkeborgensernes hjerter, og det er en af de største motivationsfaktorer for os alle.

De piger, der løber på banen i aften sammen med en flok glade og stolte elever fra Dybkær Specialskole, de har alle kæmpet både individuelle og fælles kampe for at lykkes med at stå her, hvor de i dag kan spille sig i DM-semifinalen.

Sammen har vi kæmpet os igennem et hårdt efterår og ind i et fantastisk forår, hvor vi som hold er rykket helt tæt sammen, og det sammenhold, pigerne har opbygget gennem sæsonen, giver dem en tillid til hinanden, som er altafgørende for at vinde håndboldkampe i ligaen.

Når man stoler på, at ens holdkammerater overholder de aftaler, man på forhånd har lavet for, hvem der tager hvem i hvilke situationer, så kan alt lade sig gøre. Så kan man komme tilbage fra at være bagud med otte mål og til at vinde med fire, og så kan man vinde ude over København Håndbold, der i halvandet år kun har ladet FCM Håndbold spille fra Frederiksberg Hallen med en sejr.

Lykkes det at slå København Håndbold to kampe i træk, er vi i DM-semifinalen. For mange af spillerne vil det være første gang, og for mig som træner for det her hold vil det være noget nær det største, jeg kan forestille mig.

Silkeborg-Voel er mit hjerte. Det har det altid været, og jeg vil slet ikke forsøge at skjule, hvor stort det i det hele taget er for mig at forberede mig selv og spillerne på en returkamp, hvor vi med uafgjort vil være videre til semifinalen.

God kamp.
Jakob Andreasen.

Der er stadig få billetter til kampen. Køb din lige her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com