Det tog nogle minutter for cheftræner Jakob Andreasen helt at forstå, at kampen var endt uafgjort og ikke med en sejr til Silkeborg-Voel.

– Det føltes som om, vi havde vundet. Det blev jeg også ved med at sige til pigerne i omklædningsrummet, men når vi får uafgjort efter at have været bagud stort set hele kampen, så har man vundet et point, sagde en glad Jakob Andreasen, mens de sidste tilskuere forlod JYSK arena onsdag aften.

Der var ikke megen optimisme at spore i cheftræneren inden hjemmebanepremieren mod Team Esbjerg. Faktisk var succeskriteriet primært at drille og presse Esbjerg, men at det skulle lykkes at få point med fra kampen, havde Jakob Andreasen ikke turdet tro på.

– Esbjerg har et rigtig stærkt hold igen i år, og jeg må sige, at jeg gennem hele kampen er godt tilfreds med, at det lykkes os netop at presse dem så meget og hele tiden holde os mellem et og to mål efter. At vi så får udlignet til allersidst og klarer den hjem er jeg bare sindssygt imponeret over, siger træneren og fortsætter:

– Jeg synes, at vi viser rigtig godt, at vores spillere har både niveau og rygrad til at gå efter en placering i top 6 i år. Det er flot at kunne presse Esbjerg gennem 60 minutter og tage et point fra dem i den allersidste slutspurt.

Med det ene point i onsdagens pointdeling med Team Esbjerg er status den, at Silkeborg-Voel ligger nummer fem med tre point efter de første to spillerunder.

Næste opgave er allerede på søndag, hvor holdet skal en tur til Aarhus.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com