Af Jens I. Rasmussen
”Vi er et godt sted i Silkeborg-Voel. Både med Ligaholdet og moderklubben.
Og vi er et godt sted både økonomisk og sportsligt.”
Direktør for Ligaklubben, Jakob Andreasen, ser ind i en ny sæson, hvor der ro i baglandet, og udviklingspotentiale på det sportslige område.
”I bund og grund tog det 20 dage at få det økonomiske fundament på plads i sidste sæson, og vi har afsluttet regnskabet positivt med et overskud. Driften kører videre, og vore trofaste sponsorer har holdt ved. Men vi står ikke stille, for vi arbejder for at udbygge vores sponsorkreds. Det ser fornuftigt ud, og der har været lige så mange tilskuere i hallen, som der plejer at være. Vi oplever, at man fortsat gerne vil os og har taget godt imod os”, siger Jakob Andreasen.
Den nye spillertrup ser han som et nyt spændende projekt med gode udviklingsmuligheder.
”Vi har igen et ungt ligahold, som vi skal udvikle på. Det gælder både med holdet og individuelt. Det betyder, at resultaterne kan svinge, men vi tilpasser økonomien til det ligahold vi har, og vi kender turen. På et tidspunkt klikker de unge spillere og kommer videre til storklubber. Det er ikke sidste gang, at vi udvikler en ny Rikke Iversen eller Sofie Bæk,” siger Jakob Andreasen.
Men der er også etablerede spillere i truppen som Mathilda Lundstrøm og Stine Bonde.
”Vi har også mange unge spilere, der er udtaget til flere landshold”, siger Jakob A dreasen.
Han tænker her på at både U19-landsholdet med Isabella Poulsen og U17-landsholdet med trekløveret Andrea Bjertrup Jensen, Anne Dolberg Plougstrup og Caroline Friis Hansen har deltaget i sommerens EM-slutrunder.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com