Efter en meget flot kamp mod Team Esbjerg i sidste uge, er vi igen klar til at byde på god håndbold her i JYSK arena, hvor vi i morgen møder Odense Håndbold. I øvrigt en kamp, der også sendes på TV2 Sport.

Det ser generelt godt ud for pigerne her i begyndelsen af 2018, hvor det indtil videre er blevet til tre ud af fire mulige sejre. Det har bragt os op på en syvendeplads efter 15 spillede runder i HTH GO Ligaen, hvilket forstærker vores chancer for at komme i slutspillet igen i år.

Selvom spillet ser flot ud i øjeblikket, så er det vigtigt, at pigerne fortsætter den gode udvikling og energi, de kommer med i øjeblikket. Det betyder selvfølgelig også meget, at skaderne bliver færre og vi derved får en bedre træningsstruktur i dagligdagen.

Vi håber selvfølgelig, at det bliver til en sejr igen i morgen, når pigerne spiller mod Odense Håndbold. Men vi ved også, at den bliver svær, da Odense Håndbold repræsenterer mange landsholdsspillere, så der er ingen tvivl om, at det bliver spændende.

Derfor vil jeg klart opfordre til at komme i JYSK arena og støtte vores grønne piger i en af årets sidste hjemmekampe i grundspillet inden slutspillet. Det motiverer selvfølgelig ekstra meget, at vi skal levere godt håndboldspil og højt humør, når resten af håndbolddanmark følger med hjemme i stuerne.

Lad os sammen skabe god stemning i JYSK arena og hjælpe pigerne til endnu en sejr.

Mikael Bak – adm. Direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com