Efter to meget flotte udebanesejre over FC Midtjylland og Viborg HK er vi igen klar til at byde velkommen til kamp i JYSK arena, hvor vi i morgen møder Aarhus United.

Vi har fra begyndelsen haft klare ambitioner om at være med til at spille slutspilskampe, når grundspillet slutter. Ser man på tabellen efter 18 spillede runder, ser det også meget realistisk ud for os, hvor vi lige nu ligger på syvendepladsen med fire point ned til Randers HK på niendepladsen og fem point op til FC Midtjylland på tredjepladsen.

At vi er så fint placeret i midten, mener jeg, vi kan tillade os at være stolte over. For når vi kigger tilbage på et udfordrende efterår med mange skader, der gjorde det svært at få en ordentlig træningsstruktur og en start på 2018 med kampe mod ligaens tophold, lignede det ikke nogen let vej til slutspillet.

Det har heller ikke været uden hårdt arbejde, og vi ved at alt kan ske i HTH GO Ligaen. Derfor er det vigtigt, at den gode stime fortsætter, så vi kan blive sikret en plads i slutspillet. Det forudsætter selvfølgelig, at pigerne spiller på deres høje niveau i grundspillets sidste fire kampe, som vi både kan og skal vinde. Især i morgen aften har vi en forhåbning om to point, når det gælder om at revanchere mod Aarhus United, som vi på udebane desværre tabte for stort til.

Jeg håber, at alle er klar til en god aften i JYSK arena – god kamp.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com