Efter et ærgerligt nederlag i kvartfinalen i Santander Cup onsdag aften er det nu igen tid til at se fremad og byde velkommen til endnu en hjemmekamp i JYSK arena, hvor vi i morgen møder Ajax København.

Vi kan nu koncentrere os om udelukkende at få en god placering i HTH GO Ligaen, som har drillet os her i begyndelsen. Det har været kampe, hvor vi flere gange har været underdogs, men hvor vi alligevel har været i stand til at spille op mod de bedste hold i ligaen. Det mener jeg selvfølgelig, vi kan være stolte af, selvom det havde været velset med point i flere end tre kampe i HTH GO Ligaen.

Det satser vi stærkt på vender i den næste periode, som vi går ind i nu. I de næste kampe møder vi nemlig hold, hvor vi må påtage os favoritværdigheden.

Det begynder i morgen, når vi møder Ajax København, hvor det er et krav, at vi kan supplere med to ekstra point til vores konto. Som altid har pigerne brug for jeres hjælp ude på tribunerne, så vær i godt humør i morgen og vær med til at heppe pigerne til en vigtig sejr i HTH ligaen.

Lad os alle hjælpe hinanden med at få to point med fra kampen mod Ajax København.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com