Efter en ærgerlig afslutning i Odense, hvor vi tabte med et enkelt mål, er det igen tid til hjemmekamp i JYSK arena, hvor vi lørdag møder E.S Besancon Feminin fra Frankrig.

Det er en kamp, vi har glædet os meget til, fordi vi med en sejr har mulighed for at spille os tættere på gruppespillet. Det ville være et selvtillidsboost til pigerne med nogle gode kampe i EHF Cuppen. Det tror jeg, vi kan lykkes med, med den trup, vi har fået bygget i år. Og det på trods af, at vi har været presset på ressourcer fra begyndelsen af denne sæson.

Selvom vi ikke har mange spillere på holdkortet, har pigerne vist flot spil i de seneste tre kampe, hvor vi har spillet os op mod nogle af ligaens bedste hold. Derfor er det også vigtigt, at vi fokuserer på, at det spilmæssige har været godkendt, fremfor hvad slutresultatet er endt med.

Det er det, vi selv arbejder hen imod, og vi er på vej i den rigtige retning. Og her betyder opbakning og tillid fra både tilskuere og sponsorer alverden i processen mod vores mål. Derfor er det også ekstra dejligt, at der hele tiden kommer flere nye sponsorer til. Det viser også, at vi er i gang med en spændende proces.

Så skal vi ikke alle hjælpe hinanden med at vinde over de franske kvinder, så vi kan rykke os nærmere gruppespillet.

Mikael Bak – adm. dirketør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com