Efter et ærgerligt resultat i Frankrig i weekenden er vi klar til endnu en hjemmekamp i JYSK arena, hvor vi i morgen møder FC Midtjylland i pokalkvartfinalen, som også bliver vist på TV2 Sport.

Det er anden gang i denne sæson, at vi får besøg af TV2 Sport, og vi glæder os til endnu engang at vise JYSK arena og vores ligadamer frem for resten af Håndbolddanmark, som ikke sidder ude på tribunerne i morgen. Der er nemlig sket meget siden vores sidste tv-kamp, hvor vi blandt andet har vundet med 11 mål over HTH GO Ligaens på det tidspunkt nummer et, nemlig FC Midtjylland.

Det var en kamp, hvor vi for alvor viste, at vi har niveauet til en plads i både top otte i HTH GO Ligaen, men også en plads videre i Final4, som bliver spillet i JYSK arena den 29. og 30. december. Med det spil i seneste hjemmekamp, tror jeg naturligvis, at det er realistisk for os igen i aften at slå stærke FCM.

Det er også ekstra velkomment med en sejr over FC Midtjylland i morgen, både fordi vi gerne vil vise jer hjemme i stuerne, at vi er blevet stærkere på trods af vores udfordringer i løbet af efteråret, og fordi vi meget gerne vil videre i Final4 i Santander Cup.

Derfor håber vi på mange mennesker i JYSK arena i morgen aften, som igen kan være med til at skabe god stemning for vores piger.

Lad os alle hjælpe hinanden med at få en sejr i pokalkvartfinalen, så vi kan spille med i Final4 i JYSK arena i december.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com