Efter en god kamp lørdag, hvor vi endte med en sejr over franske E.S Besancon i den første af to kampe i anden runde af EHF Cup, er vi igen klar til en hjemmekamp i HTH GO Ligaen.

I morgen gælder det et spændende og intenst lokalopgør, når vi møder FC Midtjylland, der i år ligger i den absolutte top af HTH GO Ligaen, og som netop har vundet over de russiske mestre i Champions League.

Derfor ved vi godt, at det bliver en af sæsonens sværeste hjemmekampe, men jeg håber, at sejren lørdag var med til at give pigerne en fornyet selvtillid, der kan være med til at give dem troen på, at de kan spille op mod FC Midtjylland, hvis de giver den alt, hvad de har.

Vi skal for alvor vise vores gode tilskuere og sponsorer, at vores trup trods de udfordringer, vi har mødt de første måneder, er i stand til at spille op mod ligaens tophold, for deres spil bliver kun bedre for hver kamp, de spiller. Det vil også være ekstra velkomment med point i morgen, så vi kan komme tættere på top otte, som jo er der, vi spiller om at være placeret, når grundspillet er slut.

Derfor håber vi på, at mange vil bruge en aften i deres efterårsferie på at lave lidt larm og skabe god stemning for vores piger i denne svære hjemmekamp.

Lad os alle hjælpe hinanden med at få to point med fra kampen mod FC Midtjylland i morgen.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com