Efter et bittert nederlag til Viborg HK onsdag aften er vi igen klar til at byde på ligabold i JYSK arena, hvor vi i morgen møder FCM Håndbold. Kampen vises også på TV2 Sport.

Når vi i morgen inviterer til håndboldfest i JYSK arena spiller vi i den grad for at blive i spillet om en historisk semifinale. Med et nederlag til Viborg HK onsdag aften kræver det, at vi vinder over FCM Håndbold, der ligesom os har tre point på nuværende tidspunkt.

Ud over at det er vigtigt med to point for at gøre os forhåbninger om en semifinale, er det også et lokalopgør, som vi altid nyder at være en del af. Det er også en sæson, hvor vi har spillet rigtig godt op mod FCM Håndbold, hvor det er blevet til sejre i tre ud af fire kampe. Det kan vi igen i aften, hvis pigerne lægger niveauet fra Viborgkampen bag sig og igen spiller på det høje niveau, vi ellers har set meget til i 2018.

Det har jeg en stor tro på kan lade sig gøre, og til sidst vil jeg opfordre alle til at bruge tirsdag aften i JYSK arena på at heppe vores grønne piger tilbage i spillet om en semifinaleplads. Derudover håber jeg også, at I vil være med til at vise folk hjemme i stuerne, at vi har Danmarks bedste hjemmepublikum.

Ellers er der kun tilbage at ønske alle en god håndboldaften i JYSK arena.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com