Godt nytår til alle.

Efter en længere landskampspause med en VM-slutrunde i Tyskland er det igen tid til hjemmekamp i JYSK arena, hvor vi i morgen møder København Håndbold.

I efterårets sidste kamp spillede pigerne sig, med en sejr over Ringkøbing Håndbold, til en plads i top otte, hvor vi har klar ambitioner om at være, når grundspillet er slut. Det tror jeg også på kan lykkes, og specielt, hvis vi næste halvdel bliver ramt af lidt færre skader, som har fyldt meget hos os indtil nu.

Pigerne viser kampgejst og iver efter at få point med fra hver kamp, og det er også lykkes pigerne at spille op mod flere af ligaens tophold. Det er også lykkedes flere gange, når vi har mødt København Håndbold, men i de seneste kampe er det desværre endt til deres fordel.

Normalt hjælper det for pigerne at møde københavnerne på hjemmebane, men da vi mødte dem i sidste sæsons kvartfinale endte de med at løbe fra os. Det vil vi selvfølgelig gerne revanchere i morgen, når vi møder København Håndbold i dette års første ligakamp.

Derfor håber vi, at rigtig mange af vores gode tilskuere vil bruge deres onsdag aften på at skabe god stemning for vores grønne piger. Det er nemlig med at udnytte, at vi har hjemmebanefordelen, så vi forhåbentlig får to ekstra point på kontoen, som forstærker vores placering i top otte.

Lad os alle hjælpe hinanden med at få to point med fra kampen mod København og en god start på 2018.

Mikael Bak – adm. direktør