Efter en uafgjort kamp i Randers, som vi burde have vundet, er vi nu klar til at byde velkommen til grundspillets sidste hjemmekamp i JYSK arena, hvor vi møder Ringkøbing Håndbold.

I morgen spiller vi første kamp på hjemmebane, efter vi sikrede os den sportslige målsætning om at komme med i slutspillet. Det er altid dejligt med et opgør, hvor vi ikke har andet på spil end at vi selvfølgelig gerne vil have to point med fra kampen.

Det betyder også, at pigerne kan spille en anelse mere frit mod Ringkøbing Håndbold. Men vi skal dog alligevel have respekt for holdet efter vores møde i efteråret, hvor Ringkøbing Håndbold var lige ved at gøre det vanskeligt for os at få en sejr med tilbage til Silkeborg.

Derudover skal vi selvfølgelig bruge de to sidste kampe i grundspillet til at blive helt klar til slutspillet, så vi kan komme stærkt ind i det. Som det ser ud nu tyder meget på, at vi indleder slutspillet med en kamp mod Odense Håndbold her i JYSK arena. Så det er selvfølgelig vigtigt, at vi bliver så klar som overhovedet muligt, inden det går løs i slutningen af marts.

Til sidst vil jeg benytte lejligheden til at opfordre jer til at bruge en aften i Voel Hallen fredag den 16. marts klokken 18.00, hvor vores U18 piger møder FC Midtjylland. Det er en vigtig kamp, og der vil uden tvivl blive gået til den, for med to point er pigerne klar til DM-slutspillet.

Ellers er der kun tilbage at ønske alle en god håndboldeftermiddag her i JYSK arena.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com