Efter en tur til Falster og en på mange måder god kamp forrige fredag er det nu igen tid til hjemmekamp i JYSK arena, hvor vi torsdag møder Team Esbjerg i en kamp, der sendes direkte på TV2 Sport.

Det er første gang i denne sæson, at vi kan vise vores spil for jer hjemme i stuerne, og de kampe glæder vi os altid lidt ekstra til. Det er nemlig her, at vi får mulighed for at vise JYSK arena og vores ligadamer frem for resten af Håndbolddanmark, som ellers ikke kommer her i hallen.

Derudover har pigerne brug for al den opbakning, de kan få efter et ærgerligt nederlag på Falster, hvor vi ellers havde overtaget spillet i flere perioder af kampen. De viste iver efter at få point med hjem. Præcis som i hjemmekampen mod Viborg HK, hvor vi endte med uafgjort efter at være bagud med seks mål kort før kampen sluttede.

Det var fedt at opleve den kampgejst hos pigerne, som helt sikkert også blev hjulpet på vej af en god opbakning fra jer på tribunerne. Både kampgejst og hjemmebanefordelen håber vi gentaget torsdag, når vi møder Team Esbjerg, der i år har store profiler med i deres trup. Det ser man også ved, at de har vundet tre af deres første kampe.

Men vi har også selv en god trup i år, selvom vi jo kort før sæsonstart måtte afskrive både Stephanie Andersen, der venter barn på den anden side af årsskiftet og Julie Aagaard.

Det vil torsdag være særligt velkomment med en sejr, både fordi kampen vises på tv, men også fordi to point kan rykke os tilbage i top 8, hvor vi har en klar ambition om at være placeret, når grundspillet er slut. Derfor har vi en drøm om en fyldt JYSK arena med vores mange gode tilskuere, der kan skabe god stemning for vores grønne piger.

Lad os alle hjælpe hinanden med at få to point med fra kampen mod Team Esbjerg i aften.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com