Efter to meget flotte kampe mod Odense og FCM er vi igen klar til at byde på håndbold i JYSK arena, hvor vi i morgen møder Viborg HK i tredje spillerunde i slutspillet. Kampen vises også på TV2 Sport.

Pigernes start i slutspillet har været ekstremt flot, og det vidner endnu en gang om, at vi i år har skabt en stærk trup, der er i stand til at spille op mod ligaens tophold. Det giver en fornyet tro på, at vi kan nå videre til en semifinale.

Når vi i morgen møder Viborg Hk, er der tale om et hold, som vi tidligere har haft gode oplevelser med. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at vi har en reel chance for to point i aften, og at pigerne er klar til at gøre, hvad de kan for en sejr. Det samme er Viborg HK formentlig, da deres chancer for at nå videre i slutspillet begynder at se minimale ud, hvis de ikke kommer fra JYSK arena med point.

Derfor er det også specielt nu, vi har brug for vores mange gode tilskuere, som i løbet af hele sæsonen har vist, at vi har Danmarks bedste publikum. Derfor håber jeg, at I også er klar til at skabe god stemning for vores grønne piger og for resten af håndbolddanmark i morgen aften. Til sidst vil jeg takke de godt 300, der var taget med til Ikast søndag eftermiddag.

Ellers er der kun tilbage at ønske alle en god håndboldaften i JYSK arena.

Mikael Bak – adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com