Thea Rasmussen blev kampens spiller.

Silkeborg-Voels spillere og trænere strålede efter kampen. Og det var der god grund til. Ja, faktisk flere gode grunde.
Sejren på 30-27 over Nykøbing FH rykkede holdet op på femtepladsen, og det skete på baggrund af en disciplineret indsats og flere gode individuelle præstationer og en solid holdindsats, der varede hele kampen.
Allerede i første halvleg lykkedes det at lægge afstand til gæsterne og føre 17-13 ved pausen.
Stine Bonde stod med en redningsprocent på 41 i første halvleg, og hun lagde ud med tre redninger i træk af hele frie skud. Hun reddede et straffekast fra Matilde Vestergaard, og hun sluttede kampen på 37 procent efter 16 redninger.
Andrea West Bendtsen brillerede med stærkt forsvarsspil og flere scoringer i tomt mål, så en undertalsperiode blev overvundet uden Nykøbing FH fik bonus af den.
Karen Klokkers udvisning var i øvrigt kampens eneste.
Fra starten af anden halvleg lykkedes det Nykøbing FH med tre scoringer i streg kun at være bagud med et enkelt mål, men Silkeborg-Voel fortsatte med det gode spil og lagde igen afstand flere gange med tre og fire mål. Alligevel lugtede det lidt af spænding, da Nykøbing FH kom på 29-27, men i det næste angreb slog Sara Madsen sejren fast med målet til 30-27.
I angrebsspillet var det ellers Thea Rasmussen, 100 kamps jubilaren Maja Laursen og Mathilda Lundstrøm, der førte an, og der var gensyn med Natasja Andreasen.
Hun var tilbage efter seks uges skadespause.
“Det er virkelig dejligt og det fedeste. Kroppen er stadigvæk lidt rustent forhold til timing, men foden har det helt perfekt. Nykøbing er jo et hold, der ligger en tand over os, så vi er et mega godt sted lige nu. Nykøbing ligger godt til os, og vi spillede også en ok kamp i det første opgør”, siger Natasja Andreasen.
Cheftræner Peter Schilling Laursen havde det rigtig godt efter sejren.
“Det var en høj disciplineret indsats, at vi vandt i dag. Nykøbing kom ikke med noget nyt i forhold til det, vi havde forberedt os på. Der var nogle småfejl, men vi lavede en defensiv god kamp, hvor vi kun lukkede 27 mål ind mod så godt et hold. Og vi ville gerne løbe med dem, så de ikke fik deres midterforsvarere på plads. Det var en stor del af taktikken. Men i dag var det jo ikke kun en god halvleg. Det var dejligt at se, at vi kunne holde hele vejen”, siger Peter Schilling Laursen.
Han glæder sig også over at have Natasja Andreasen tilbage:
“Hun er bare en god spiller, og vi ved, at hun kommer med fuld indsats hver gang. Hun lavede også nogle fejl, men også gode ting. Hun er en fighter, og i betragtning af, at hun har været ude i seks uger, så var hun næsten tilbage på sit vanlige niveau”, siger træneren.
Han deler også roser ud til andre spillere.
“Bonde var også forrygende i målet. Hun havde lige et “hul” i starten af anden halvleg, hvor vi overvejede at skifte ud. Men så tog hun lige et par gode bolde. Så var hun tilbage med mange store redninger”.
“Andre var gode. Mathilda var igen træfsikker på højre fløj, og Maja på den anden fløj, og Thea var helt forrygende. Karen og Mathilde slås med alt hvad de har i midterforsvaret “, siger Peter Schilling Laursen.
Kampens spiller hos Nykøbing FH blev Alberte Kielstrup. Kampens højdespringer hos Silkeborg-Voel blev Stine Bonde, og kampens spiller hos Silkeborg-Voel blev Thea Rasmussen, der fejrede sin kontraktforlængelse med seks mål og tilkæmpede straffekast.

Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Nykøbing FH 30-27 (17-13)
Målscorere:
Silkeborg: Thea Rasmussen 6, Maja Laursen 5, Mathilda Lundstrøm 5, Andrea West Bendtsen 4, Karen Klokker 3, Sara Madsen 3, Maria Holm 1, Mathilde Kristensen 1, Natasja Andreasen 1, Maja Edling 1
Nykøbing FH: Alberte Kielstrup 7, Mona Obaidu 5, Amalie Wulff 3, Rosa Schmidt 3, Caroline Aar 2, Lærke Nolsøe 2, Sofie Bardrum 2, Stine Eiberg 1, Matilde Vestergaard 1, Kristina Kristiansen 1
Udvisninger: Karen Klokker, Silkeborg-Voel
Stillinger undervejs:3-2, 6-5, 9-7, 11-8, 14-11, 17-12, 17-13, 18-17, 19-18, 22-18, 22-20, 24-20 26-22, 28-25, 29-27, 30-27
Tilskuere: 888

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com