Efter en afstikker til Team Tvis Holstebro, er Daniella Dragojevic igen at finde i Silkeborg-Voel, og på et næsten helt nyt hold, så er hun en af dem, der er udset til at kunne dele ud af sin erfaring til de unge på holdet.

Daniella Dragojevic kom til Silkeborg-Voel første gang, da klubben stadig var i 1. division, og hun var en af de bærende kræfter, da holdet formåede at spille sig op i ligaen. Det hold er nu spredt for alle vinde, og til trods for at det kun er en enkelt sæson siden, at hun var her sidst, ja så er der ingen tilbage på det nuværende hold fra dengang.

– Det er godt at være tilbage, men det er lidt specielt, at der ikke er en eneste tilbage, til trods for, at det jo kun er en enkelt sæson, som jeg har været væk, det er faktisk lidt vildt, konstaterer hun overfor silkeborgvoel.dk.

Sidste sæson var lidt en blandet sæson for Daniella Dragojevic, der stod lidt i skyggen af Linn Blohm i Team Tvis Holstebro, men opholdet hos vestjyderne har ikke været spildt, og hun føler at hun har lært en hel del ting, til trods for manglende spilletid.

– Team Tvis Holstebro er en stor klub, og professionel hele vejen rundt, både på og uden for banen. Det er et helt andet set-up end i Silkeborg-Voel, og det var blandt for at få prøvet den del af, at jeg tog til klubben. De er med både på herre og dame-siden om topplaceringer i alle de turneringer de deltager i, og klubben er jo spækket med landsholdsspillere, så jeg er i den grad blev matchet hele tiden, og det er klart noget jeg kan tage med til Silkeborg, siger Daniella Dragojevic.

På et hold hvor kun fire spillere også var med i sidste sæson, skal der oparbejdes en helt ny struktur, og Dragojevic er klar til at tage del i det arbejde, og ser frem til, at kunne dele ud af sin erfaring, efter flere år i Boxer Dameligaen, først for FIF og siden for Team Tvis Holstebro.

– Det ligger lidt i kortene, at jeg er en af dem, der skal gå forrest og tage en masse ansvar, da jeg er en af de ”ældre” på holdet. Jeg synes det er spændende, at være del af et næsten nyt hold, og være med i opbygningsfasen, hvor der er så meget talent og kvalitet på holdet, at jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Jeg synes vi har rykket os helt vildt, siden første træningskamp mod Ringkøbing, og jeg har en god fornemmelse, siger hun og tilføjer:

– Det er dog for tidligt at sige, hvor vi placerer os i tabellen, og som udgangspunkt skal vi holde os fri af nedrykning, og også gerne play-off kampene, men det tegner til at blive en tæt turnering, og med tanke på at vi skal spilles sammen, så vil jeg helst ikke gætte alt for meget endnu.

I dag tager hele holdet til La Santa Sport på træningslejr i en uges tid, og er derefter toptunet til Pokalkampen mod Nykøbing Falster sidst på måneden.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com