Efter en succesfuld sæson, både i forsvar og angreb, har Daniella Dragojevic valgt at forlænge sin kontrakt med Silkeborg-Voel.

Det betyder at den arbejdsomme stregspiller også er at finde i Silkeborg-Voel i de kommende to sæsoner, hvor hun lige som i år, skal danne duo med Rikke Iversen. DD, som hun kaldes i truppen, er glad for sin forlængelse, og ser store perspektiver i holdet, hvilket var en af hovedårsagerne til forlængelsen.

– Jeg synes at klubben, og ikke mindst holdet, er inde i en meget spændende udvikling, og det vil jeg gerne være en del af. Der er sket rigtigt meget siden holdet rykkede op i ligaen for to sæsoner siden, og med det samme hold, krydret med nogle spændende profiler, så ser det lovende ud, siger Daniella Dragojevic og fortsætter:

– Jeg er rigtigt glad for at være i klubben, og ved at jeg har meget mere at byde på, og det håber jeg på at få forløst i den kommende sæson. Med min forlængelse får jeg også noget kontinuitet og tryghed, og det har bestemt også spillet ind på min beslutning.

Cheftræner i Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen, er ligeledes glad for forlængelsen med Daniella, og tror på at man med hende og Rikke Iversen har en duo, der kan være med til at præge ligaen i de kommende år.

– Det har været vigtigt at Daniella forlængede, fordi vi således formår at fastholde en af grundpillerne i forsvaret, hvor hun sammen med Rikke Iversen har været en vigtig faktor for vores succes i denne sæson. Nu kan vi bygge videre på Daniella i de kommende to sæsoner, og jeg er helt overbevist om, at vi ikke har set hendes absolutte topniveau endnu. Hun er stærk, men det kan sagtens blive endnu bedre, og det glæder jeg mig til at følge, lyder det begejstret fra Jakob Andreasen.

Foto: Erik Laursen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com