Denne weekend begynder klubbens andet europæiske eventyr. Cheftræner Jakob Andreasen glæder sig på både egne, klubbens og spillernes vegne og håber at kunne nå forårets gruppespil i EHF Cuppen.

For mange af vores spillere er det første gang, de spiller en gældende kamp mod et udenlandsk hold.

Vi spillede et par træningskampe på La Santa mod nogle af Europas stærkeste hold, hvor vi fik mulighed for at teste vores spil mod nogle hold og nogle spillere, vi ikke på forhånd havde meget andet kendskab til, end det vi kunne forberede os til gennem tv-kampe og andet video.

Det er en svær øvelse, fordi der i sport er et godt stykke mellem at se, hvordan et hold spiller over for andre hold, end hvordan de i virkeligheden er at spille imod for os.

På baggrund af kampene mod både Györ og Bietigenheim har jeg stor tiltro til pigerne i de her to kampe mod cypriotiske AC Latsia Nicosia. Og skulle vi komme i problemer, så har vi vist alle set, hvordan det her hold er stand til at løfte sig selv kollektivt og sammen kæmpe sig tilbage i kampen og få et resultat med hjem.

Jeg håber, der er mange der vil bruge et par timer af weekenden på at støtte os – især de her seje piger – i vores første skridt mod den store europæiske drøm.

Tænk hvis vi i foråret skal spille med i gruppespillet i EHF Cuppen.

God kamp til alle.

Jeg glæder mig til at mærke opbakningen fra tribunerne her i vores hal.

Jakob Andreasen
Cheftræner

Kampene spilles lørdag og søndag kl. 14 i JYSK arena.

Der er GRATIS ENTRE til begge kampene

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com