Med mindst mulig margen er de grønne piger færdige i dette års EHF Cup. Svenske H65 Höör var bagud med fire mål inden dagens opgør, og med 11 sekunder igen var de kun foran med tre mål, og de grønne stod med det ene ben i kvartfinalen, men mirakuløst lykkedes det svenskerne at score i absolut sidste sekund, og Voels drømme om kvartfinalen blev knust. De grønne havde eller chancen for at bringe forskellen ned på minus to med 30 sekunder igen, men chancen blev forpasset.

Nok er det ærgerligt at tabe i sidste sekund, og ryge ud på reglen om flest scorede udebanemål, men set på kampen som helhed, var det ikke bare i sidste sekund det gik galt.

Voelpigerne var rystende nervøse fra start, og kunne i flere periode slet ikke få styr på hverken angreb eller forsvar. I angrebet smed man alt for mange bolde væk i en periode af første halvleg, og da Höör med enkle midler fik spillet sig igennem til mål, var det i perioder bare op ad bakke for de grønne. Mod slutningen af første halvleg var det som om, de grønne var ved at få styr på tingene, og kom foran med et par mål, men Höör svarede igen, og ved pausen var hjemmeholdet kun foran med et mål – 13-12.

Gæsterne kom bedst ud fra omklædningsrummet, og bragte sig foran med to. Det forspring blev stille og roligt udbygget til fire mål, inden hjemmeholdet kunne svare igen. Voel fik lidt ny luft og Stine Bonde fik lige en periode, hvor hun levede op til normal standard og nuppede et par bolde, men lige lidt hjalp det. Höör havde tilsyneladende rutinen i den afgørende fase, hvor Voel blev lidt for nervøse, og ikke rigtig holdt hovedet koldt. Et frikast begået i de sidste sekunder, kunne havde bragt et anderledes resultat, men det lykkedes ikke for de grønne piger, der nu kan koncentrere sig om ligaen, hvor FCM kommer på besøg på fredag.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com