Silkeborg-Voel-spilleren Eira Aune vender hjem til kæresten, familien, sin uddannelse ved politiet og Norge.
Eira har haft et ønske om at ophæve kontrakten med Silkeborg-Voel, og det er nu sket. Hendes kontrakt udløb ellers først i 2024.
”Jeg er meget taknemlig over, at klubben har haft forståelse for mit ønske, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben og rette en speciel tak til min personlige sponsor Tommy Jensen, Bechmanns Eftf.”, siger Eira Aune.
Eira Aune kom til Silkeborg-Voel forud for sæsonen 2020-2021, og hun har markeret sig som en af ligaholdets bærende profiler og blev i sæsonen 2021-2022 kåret som årets spiller.
Direktør i Silkeborg-Voel Jakob Andreasen, der har været træner for Eira Aune i alle tre sæsoner, har fulgt en spiller, som har udviklet sig positivt.
”Vi er glade for den tid Eira har været i klubben, og det hun har stået for. Hun er altid gået forrest og har været med til at gøre en forskel for holdet og klubben. Derfor har vi også valgt at opfylde hendes ønske om at komme hjem et år før tiden, og vi ønsker Eira alt det bedste.Vi har i skrivende stund indgået aftale med to nye spillere, som vi vil præsentere i nær fremtid, siger Jakob Andreasen.

 

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com