For højrefløjen Michaela Ek bliver EHF-kampene mod svenske H65 Höörs Handbollsklubb en speciel oplevelse. Ikke alene er det landsmænd, men hun kender også holdet ganske godt.

– Jeg har spillet rigtig mange kampe mod dem i den svenske liga, og har fulgt holdet. Derfor kender jeg rigtig mange af spillerne, og hvad de kan, fortæller Michaela Ek.

Hun glæder sig til kampene mod sine landsmænd.

– Det er rigtig fedt og sjovt, at vi skal møde dem. Jeg håbede rigtig meget på, at vi ville trække dem, og det gik i opfyldelse. En af mine gamle klubkammerater fra Skövde spiller i klubben, og det er jo altid motiverende at spille mod folk, man kender rigtig godt, fastslår Michaela.

Hvordan styrke forholdet mellem H65 og Silkeborg-Voel KFUM er, synes den svenske fløj er svært at vurdere.

– De har gjort det rigtig godt i Challenge Cup tidligere, og er et svensk tophold med gode spillere på alle positioner, men jeg synes vores chancer ser fornuftige ud, også fordi vi kommer til kampene med en stor portion selvtillid efter gode sejre i henholdsvis ligaen og EHF Cuppen, konstaterer Michaela.

Om hun er med i to opgør mod landsmændene er stadig uvist, men hun håber, at hun bliver sin skade kvit inden da.

– Efter en lang genoptrænings fase uden bold, begynder jeg håndboldtræningen i december måned. Men jeg skal kunne træne med for fuld kraft, inden jeg er klar til kamp, men jeg håber selvfølgelig at være med i de to kampe mod H65, det ville være fedt, slutter Ek.

Hun har været skadet siden en træningskamp i august, og har derfor stadig sin debut for Silkeborg-Voel KFUM til gode.

Kampene mod svenske H65 skal i følge EHFs terminer spilles 9./10. januar med returopgør 16./17. januar.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com