I morgen aften spilles sidste runde i Primo Tours Ligaen, og det kan ende med at blive Michaela Eks sidste kamp for Silkeborg-Voel, da hun efter denne sæson, stopper i klubben, for i stedet at prøve lykken i Ringkøbing Håndbold.

Silkeborg-Voel skal møde SK Aarhus i Vejlby-Risskov Hallen, og her skal der point på kontoen, hvis Silkeborg-Voel skal videre til slutspillet, men selv med en sejr, kan det i sidste ende vise sig ikke at være nok, da Nykøbing Falster lige nu er et enkelt point foran.

– Jeg havde faktisk slet ikke tænkt på, at det kan blive min sidste kamp for Silkeborg-Voel, før Mathias Madsen sagde det til mig. Jeg har haft fokus på at vi skal i slutspillet, og derfor har jeg ikke tænkt på det. Jeg håber virkeligt ikke, at det er slut i morgen, men vi kan jo desværre ikke selv afgøre det længere, så det eneste vi kan sørge for, er at vinde over SK Aarhus, så det er første mål, konstaterer Michaela Ek.

SK Aarhus har, ud over æren, ikke det store at spille for i morgen, da det allerede nu står klart, at de skal spille kvalifikationskampe mod enten Lyngby eller Roskilde, men den svenske fløjspiller regner ikke med at det bliver nogen let kamp, og fremhæver blandt andet aarhusianernes store fysik.

– Vi har set video på kampen i lørdags, og fået talt om, hvad der gik godt og skidt, og så egentligt fokuseret på kampen i morgen. SK Aarhus er et rigtigt fint hold, og selvom at de er ramt af en del skader, på flere af deres profiler, så er det bestemt ikke et hold vi skal undervurdere. De er fysisk stærke og de kan spille helt frit, så det bliver ikke let, og mon ikke også at de gerne vil slutte godt af på hjemmebane? Jeg føler dog heller ikke, at der er pres på os forud for kampen, fordi vi kan ikke afgøre tingene selv, så på sin vis kan vi også gå ind til kampen, og spille frit, og så må vi se, om det rækker, fortæller Michaela Ek.

Kampen starter, præcis som de fem andre. klokken 19.30.