I samarbejde med DGI Midtjylland og støtte fra Trygfonden, har vi i denne sæson sat ekstra fokus på klubbens mindste årgange. Vi har som forening fokus på, hvordan vi kan være med til at skabe en mere motiverende børnetræning for klubbens 7-13-årige i den daglige træning. 

Det er dog ikke kun på halgulvet, der har været et øget fokus. I samarbejde med DGI Midtjylland vil vi som forening gerne støtte vores trænere, så de kan være med til at skabe et endnu bedre miljø for vores børnehold, dette sker ved at sætte et øget fokus på, hvordan trænerne og bestyrelsen kan sætte fokus på vores medlemmers motivation og oplevelse af at være en del af vores forening og styrke lysten til at komme igen og dermed være med til at højne medlemstallet.  

Inden jul havde vi på Voel Skole skoleforløbet “hænderne op med Diggi” henvendt til klasser fra 0.-4. klasse. Dette er et dynamisk undervisningsforløb, som har bevægelsesglæde og motorisk dannelse i højsædet. 

Der har været fart over feltet, når eleverne i deres trygge og vante rammer på skolen skal hjælpe dinosauren Diggi igennem alverdens fagfaglige og boldrelevante øvelser. Målet er, at eleverne via sjove og udfordrende opgaver og småspil skal hjælpe Diggi med at finde glæden ved at kaste/gribe, finde sine venners gode humør eller finde ud af, hvorfor der er en mystisk trækasse gravet ned på stranden.

Til at varetage træningerne i hallen havde vi vores egne trænere, og derudover havde vi besøg af to af vores lokale ligaspillere; Maja Laursen og Natasja Andreasen. 

For vores trænere har der været afholdt en workshop, hvor de har været samlet til inspiration og sparring i hallen og en efterfølgende samtale med konsulenterne fra DGI Midtjylland. 

I starten af det nye år er vi fortsat med projektet i samarbejde med DGI, hvor vi har haft besøg af deres dygtige instruktører til endnu en inspirationstræning samt en snak med vores ungdomstrænere.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com