Med fire timer tilbage til kampstart af årets første DM-kvartfinale er Silkeborg-Voelmandskabet netop ved at få styr på de sidste forberedelser på et hotel i København.

Som noget nyt satte holdet sig nemlig i bussen allerede mandag eftermiddag, næsten et døgn før vanlig afgang til de lange udebaneture til Sjælland, hvor de denne gang tjekkede ind på et hotel i hovedstaden for at undgå den lange bustur lige inden kamp og samtidig få endnu mere forberedelsestid inden årets måske største kamp.

– Det at vi pludselig får 24 timer sammen giver os både ekstra tid til taktik og til mental forberedelse, som jeg tror er to gode elementer lige i forhold til den her kamp. Dermed må man dog ikke tro, at vi bliver favoritter af at droppe den fire timer lange bustur lige op til en kamp, slår Jakob Andreasen fast.

– København Håndbold er ekstremt godt kørende for tiden. De har fire spillere på holdet, der tilsammen har scoret omkring 400 mål i løbet af sæsonen, og så har de bare en virkelig giftig hjemmebanestatistik.

Silkeborg-Voels egne fordele er dog ifølge cheftræneren dog heller ikke helt til at overse, og samtidig glæder Jakob Andreasen sig over udsigterne til et fyldestgørende udebaneafsnit i Frederiksberg Halle i aften.

– Når man ser på vores to hold spiller for spiller, så har vi to rigtig gode hold, så der er ikke nogen tvivl om, at det bliver en rigtig topkamp med god fight. Jeg er meget positiv over den udvikling, vores spillere har gennemgået i løbet af sæsonen både individuelt og ikke mindst som hold, siger Jakob Andreasen og roser blandt andet Louise Lyksborg, Stephanie Andersen og Freja Cohrt for at være kommet op på et rigtig højt niveau især i anden halvdel af sæsonen.

– Vores stærkeste kort er vores defensiv, som har set virkelig god ud i mange kampe og været afgørende for, at vi har kunnet være med mod nogle af ligaens bedste og mest fysiske hold. Den skal fungere for os i dag, så vi kan udnytte vores gode kontraspil. Lykkes det, så synes jeg vi har en chance, men vi skal virkelig være gode, konstaterer Jakob Andreasen med en anelse, lettere skjult optimisme.

Kampen spilles tirsdag den 4. april klokken 18.30 i Frederiksberg Hallen og vises på TV2 Sport.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com