Når Silkeborg-Voel KFUM møder ind til sæsonen 2022/2023, bliver det uden Louise Ellebæk, der efter fire sæsoner takker af i klubben.

Den 23-årige bagspiller kom til klubben efter et ophold i det daværende FC Midtjylland. Efter en udfordrende start med bl.a. skinnebensbetændelse og senere en skulderskade, har Louise Ellebæk i det sidste lange stykke tid vist sig godt frem og fået kontinuerligt med spilletid. Nu er hun i en situation, hvor hun træner hver gang, og er mentalt og fysisk blandt de stærkeste på holdet.

Hos Silkeborg-Voel KFUM ser Jakob Andreasen tilbage på et godt forløb: ”Da vi indgik samarbejdet i sin tid, havde vi et mål om at udvikle Ellebæk til den spiller, hun er nu. Vores projekt med Ellebæk lykkedes trods udfordringer og tog måske et år mere, end vi sammen havde regnet med. Hun leverer i dag flot forsvarsspil og har samtidigt udviklet sit angrebsspil. Vi står med en spiller, der nu har gode kort på hånden til at finde spændende fremtidsmuligheder”.

Louise Ellebæk ser også tilbage på en god årrække i klubben: “Jeg har haft en rigtig god tid i Silkeborg-Voel KFUM. Alle i og omkring klubben, har været virkelig gode til at tage hånd om mig, når det har været svært og det har haft stor betydning for mig. Efter fire år i klubben føler jeg, at tiden er den rette, til at søge nye udfordringer fra næste sæson. Heldigvis er der mange kampe endnu, inden den grønne trøje byttes ud, og jeg er meget opsat på at slutte af på bedste vis i Silkeborg-Voel KFUM”.

Inden at Louise Ellebæk siger farvel til holdkammeraterne, venter der en række afgørende kampe i Bambusa Kvindeligaen, hvor målet er at ende i top-8, og dermed sikre sig en plads i slutspillet.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com