Den unge venstrefløj Emilie Ytting har i denne omgang spillet sin sidste kamp i Silkeborg-Voels grønne trøje. Emilie har haft et ønske om mere spilletid og er derfor sammen med klubben blevet enige om at ophæve den kontrakt, der var gældende frem til sommeren 2021.

”På den ene side er det vemodigt at tage afsked med en spiller, der har haft sin gang i klubben i flere år, og har været igennem Silkeborg-Voels talentarbejde. Dog er der også fra vores side fuld forståelse for, at Emilie nu vil ud at jagte mere fast spilletid på et højt plan”, udtaler direktør i Silkeborg-Voel, Mikael Bak.

Om situationen siger Emilie Ytting: ”Jeg har haft mange gode år i klubben både som ungdoms- og seniorspiller. Derfor er jeg meget taknemmelig over dels, at klubben har formet mig som spiller, men også at de giver mig muligheden for at komme videre nu, da det er det, jeg har brug for i min udvikling. Klubben vil altid have en særlig betydning for mig, og jeg tager herfra med mange gode minder”.

Særligt i sæsonen 2018/2019 var der meget spilletid til Emilie Ytting på venstrefløjen for Silkeborg-Voels ligahold, hvor Hege Bakken Wahlquist var skadet i store dele af sæsonen. I alt nåede Emilie at score 69 mål i HTH Ligaen gennem de to sidste sæsoner.

Vi ønsker Emilie held og lykke med de fremtidige håndboldeventyr, og hvem ved, om vi igen en dag ser Emilie tilbage i JYSK arena som Silkeborg-Voel-spiller.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com