Sofie Bæk måtte forlade banen under lokalopgøret mod FC Midtjylland tirsdag aften, da hun vred om på sin ankel med knap 15 minutter tilbage af kampen.

De sidste 15 minutter af lokalopgøret mod FC Midtjylland tirsdag aften foregik for Sofie Bæks vedkommende med is på sin ankel. Her et halvt døgn senere er den både blå og hævet, ligesom det plejer at være med en almindelig forstuvning.

Thomas Hjort fra eliteSilkeborg var med som fysioterapeut for Silkeborg-Voels ligakvinder, og han tjekkede straks hvor slemt det stod til. Heldigvis er Thomas Hjort ikke bekymret for Sofie Bæk.

– Den er skadet som en normal forstuvet ankel, men det virker ikke til at være så slemt. Jeg har sat Sofie ind i, hvad hun kan gøre for at få anklen hurtigt i gang igen. Hun er meget hårdfør og vil rigtig gerne spille, så vi skal nok få hende klar til næste kamp, siger Thomas Hjort.

Den lynhurtige playmaker forventes altså at være klar til Silkeborg-Voels kamp lørdag, når det gælder returopgøret mod franske E.S Besancon og onsdag, når vi møder FC Midtjylland i kvartfinalen i Santander Cup.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com