Søndag eftermiddag var Silkeborg Voels 2 div. damer i Odense for at spille mod TPI.
Voel får en nogenlunde start på kampen. Men vi skal desværre ikke ret langt ind i kampen før end Voel afsløre et problem der blev udslags givende for kampen. Masser af chancer, med massere af afbrændere til følge. Og når TPI så score ved brug af råstyrke i gennembrudene, tja så går det galt på måltavlen. så ved pausen var stillingen 10 – 5. Sørgeligt, men sandt.
Anden halvleg blev scorings mæssigt dobbelt så god for Voel, men lige lidt hjalp det. Der blev aset og maset i angrebet, men kønt var det ikke. Det virkede faktisk lidt som en befrielse da de 60 min. var gået. Mål tavlen vist med al sørgelighed TPI´s sejer på 21 – 15
21 mål på 60 min. er vel godkendt i forsvaret, statistisk set. Trist var det dog at se hvordan Mia Crone fra tid til anden agerede menneskeligt plankeværk med enkelt og nogle gange dobbelt redninger for så at se TPI få fat i retur boldene. Trist var det også at se hvordan TPI væltede sig igennem uden at blive stoppet. Men mest af alt var det trist at se angrebet med vane skud og skud i chokolade højde blive snuppet gang på gang. Øv, øv, øv . Alle slap dog fra kampen uden fysiske skader juhu. Kandidat til kampens Voel spiller kan kun Mia Crone komme i betragtning. Voel kan stadig ikke være sikker på at overleve i 2 div. så jeg håber at alle vil give sig 120 % i den næste hjemmekamp. Den spilles på søndag i Voel mod Odder.
Silkeborg Voels mål blev scoret af: Signe Georgi 6 (1), Sara Sølvsten 2, Maja Kloborg, Nanna Georgi, Mathilde Strunge, Marlene Claudi, Kathrine Mikkelsen, Navarana Davidsen og Helene Calmer 1. Mia Crone havde 14 redninger.
Vurdering af hal: 4* (hyggelig, brugbar med speaker og musik)
Vurdering af dommere: 2* (overså mange fejl, men i begge ender af banen)
Vurdering af publikum: 4* (Trommende, klappende, kort sagt meget medlevende, fedt)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com