2 Div. Damerne skal bruge alle de points de kan skrabe sammen for at forsøge at sikre sig nok en sæson i rækken. Søndag eftermiddag var rækkens nr. 4 Oddense-Otting (OD) på besøg i Voel hallen.

Voel kommer lidt skidt fra start og skal lige bruge det første kvarter til at spille sig varme. Men så åbnede Othilia, Nanna og Sandra også for posen. Med gode assist fra Nanna selv og Mikkel hamrede de tre boldene i (OD´s) mål. Desværre ville (OD) også være med i målfesten så pause stillingen var kun 17 – 14

Straks fra andel halvlegs start går (OD) frem i et hel bane pres. Det tog Voel pigerne dog i stiv arm og de snoede sig på fornemmeste vis igennem forsvaret med sikre scoringer til følge. Især Sølvsten nød godt af det høje forsvar. Voel trækker fra og føre på et tidspunkt med 6 mål. Det får (OD) til at skifte forsvars taktik, de går tilbage i 6 -0 dog med en mandsopdækning. Dette holder nu ikke Voel fra at score, igen er det Sølvsten der på mega flot vis igen og igen score nogle meget flotte mål. (OD) skifter nu til et 7 mands angreb, det volder Voel nogle større kvaler. (OD) haler ind på Voel som tiden går, men når Voels forsvar ikke kunne stoppe (OD’s) angreb, ja så tog Voels debuterende mål kvinde over. På meget flot og overbevisende måde hjalp hun holdet til deres 5 sejer i træk. Da de 60 minutter endelig var gået stod der 30 – 29 på tavlen og jublen kunne bryde ud i hallen.

Dommerne kort: Sure grænsende til det nedladende, de lavede alt for mange fejl, dog i begge ender. De var under niveau for 2 div.

Forsvaret havde ikke en af sine bedste dage. Begge vores målkvinder skal dog have ros for deres indsats, de bidrog på hver deres måde til sejren. Siri Fugmann bla. Med en flot straffekast redning. (OD) ville ikke lade Voel vinde på den lette måde, stor respekt herfra til (OD) for deres måde at spille håndbold på, men Voel pigerne viste meget stor kampgejst og vilje til sejer. De blev ved og ved med at hamre bolden i målet. Fantastisk flot fight piger. Sandra Haugaard sloges virkeligt for sine scoringer, Nanna viste nogle rigtige flotte takter efter en stille periode, Othilia, ja her er der kun at sige hvor er det hamrende flot det du laver. En debutant i målet, ja ja det er nok nogle år siden hun debuterede på et håndbold hold, men på Voels 2 div. Fik hun altså debut i går eftermiddags og mange tak for den indsats. Kan jeg trække den længer, næææ vel kan jeg ej. Der er tale om Marianne Lundsby, der var lidt rust der skulle bankes af, men da det virkeligt galt så viste hun klassen. Dagens Voel spiller har jeg gemt til sidst, hun spillede vel nok sæsonens bedste kamp i mine øjne og hun har faktisk spille en stor rolle igennem næsten hele sæsonen med flere flotte kampe og ikke mindst flotte scoringer. Hun besidder en utrolig elegance og et stort grønt fighter hjerte. Lig dertil en hammer af en venstre arm og når man så lige smadre 10 (ja du læser rigtigt) kasse ind i så vigtig en kamp så bliver man dagens spiller. Sara Sølvsten er navnet. Fantastisk indsats.

Silkeborg Voel Kfums mål blev lavet af: Sara Sølvsten 10, Othilia Christensen 8, Sandra Haugaard 6, Nanna Georgi 5 (2), Karoline Højgaard 1 + Redningerne Marianne Lundsby 11 og Siri Fugmann 6 (1)

Vurdering af hal: 4* (Hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 1* (Det var ikke deres dag/kamp)

Vurdering af publikum: 4* (Der var en god opbakning til holdet)