Med få timer til kampstart i sæsonens første hjemmekamp er Jakob Andreasen klar med sin optakt til opgøret mod Ringkøbing Håndbold. 

I dag er der endelig hjemmekamp i JYSK arena igen efter en meget lang pause. Den lange pause har dog langt fra betydet, at vi har holdt nogen lang ferie. Pigerne har haft et par ugers fri til at tanke op på energi og omstille sig til en ny sæson.

Vi står lige nu midt en periode på fire uger med syv kampe, inden vi igen kan trække vejret lidt under landsholdspausen. Først en landspokalkamp i Aarhus, så fem turneringskampe og så en 1/4 finale i landspokalturneringen tirsdag den 18. september.

Når jeg kigger på vores trup til denne sæson, så ser jeg fremtidens hold. Vi har nogle af landets dygtigste unge spillere på hver deres årgange, som alle har potentialet til at blive virkelig gode ligaspillere. Vi har Emilie Ytting, Helene Kindberg, Louise Ellebæk og Andrea West Bendtsen fra det seneste U20-landshold, og så har vi de etablerede liga-spillere som Rikke Iversen, Sofie Bæk, Hege Bakken Wahlquist, Camilla Fangel og Stephanie Andersen, som også er unge spillere, der fortsat udvikler sig og bliver dygtigere sæson for sæson. De bliver alle suppleret godt af vores rutinerede kræfter i blandt andre Susann Müller og Jane Schumacher, som begge har værdifuld erfaring fra både nationalt og internationalt miljø.

De laver alle fejl, og de skal have lov at lave fejl. Det er den risiko, vi som klub vælger at tage mod den gode investering i vores fremtid, vi også er sikre på, at det er at stille rammer, træning og et stærkt ligamiljø til rådighed for de her unge spilleres udvikling. Jane og Susann har også været unge, og de har også lavet fejl, men de har udviklet sig og arbejdet hårdt for at opnå det, de hver især har opnået med håndbolden indtil videre.

Jeg er meget positiv, og jeg glæder mig til at følge deres udvikling de kommende sæsoner – forhåbentlig her i Silkeborg-Voel.

I dag møder vi Ringkøbing. Et hold, vi bør være favoritter imod, hvis vi tager holdene spiller for spiller. Men så let er det bare ikke. Hvis jeg husker to år tilbage, da vi sidst stod med et ret nyt hold, der tabte vi til netop Ringkøbing på udebane. Fordi det tager tid at blive et hold.

God kamp til alle.
Jakob Andreasen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com