Otte af klubbens eliteungdomshold var i kamp i weekenden – og udbyttet blev fire sejre, to uafgjorte opgør og kun to nederlag.

Nederlagene kom i U18 rækkerne, hvor drengene var en tur i Ikast – her tabte de til Ikast Håndbold med 25-30. U18 pigerne ramte ind i en lussing mod rækkens absolutte tophold – SønderjyskE, der slog de grønne med 28-14. Cifrene lyver lidt, for i følge træner Thomas Harlev leverede pigerne en flot indsats, men overmagten var for stor.

U16 pigerne fulgte fredagens sejr over Lyngs Efterskole op med en sejr søndag eftermiddag, hvor det gik ud over Team Vestjylland, der i egen hal blev slået med 32-22. Pigerne fører lige nu 2. division.

U16 drengene var oppe mod Fredericia- Trelde i 1. division, og her blev det til 30-30.

U14 drengene buldrer stadig derudaf. Søndag blev AGF besejret med 34-10 – der er tilsyneladende kun Aars, der kan give drengene modstand i dette forår. De to hold mødes om fjorten dage til en duel om rækkens førsteplads.

Hos U12 var der fuldt udbytte. Drengene besejrede Odder Håndbold med 22-18 og de suveræne piger i AA rækken besejrede Horsens HK med 26-18.

Endelig blev det til et point til U10 drengene i AA-rækken i et opgør mod Hørning. Kampen sluttede 16-16.

Se alle resultater fra ungdomsrækkerne på dette link – https://kampe.dhf.dk/dhf/Turneringer-og-resultater/Forening-Kampprogram.aspx?ForeningsId=15928