Den svenske venstreback Julia Eriksson skal i den kommende sæson optræde hos Silkeborg-Voel KFUM. I sidste uge kunne klubben præsentere en anden svensker, nemlig Filippa Idéhn, der gør comeback i klubben i den kommende sæson.

Julia Eriksson skifter til klubben fra tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK, hvor hun har haft et kort ophold og er blevet trænet af Helle Thomsen. Hun er i dansk håndbold mest kendt for sin tid hos Randers HK, hvor hun optrådte fra 2018 til 2020.

Direktør Mikael Bak siger følgende om tilgangen: ”Vi er glade for at kunne føje en stærk højrehånd til truppen. Fra sin i Randers HK har vi et godt kendskab til Julia Eriksson, som vi tror på kan tilføre kvaliteter til truppen.  Men tilføjelsen af Julia synes jeg, at vi er rigtig fornuftigt dækket ind i vores bagkæde. Nu venter der en vigtig opgave for Jakob og co. med at få integreret Julia bedst muligt på holdet forud for sæsonstarten”.

Desværre har Julia Eriksson været udfordret med skadesproblemer, og derfor ankommer hun heller ikke til klubben i den bedste udgave af sig selv. Dog er troen fra både hende og klubben stor på, at man kan ændre på dette, og at hun kan finde tilbage på et niveau, som bobler til det svenske A-landshold. Julia Eriksson har fået øjnene op for, at hun hos Silkeborg-Voel KFUM får gode betingelser for at komme tilbage, med support fra et stærkt sportsligt og fysisk set-up omkring klubben.

Den 26-årige svensker ser frem til igen at skulle optræde i dansk håndbold: ”Fra min tid i Randers HK ved jeg, at den danske liga er stærk med mange gode hold. Mit kendskab til Silkeborg-Voel KFUM er fornuftigt og jeg synes, at der i forvejen er en spændende trup. Forhåbentlig vil jeg og holdet i den kommende sæson opnå succes på banen, hvor det er min klare ambition, at vi skal være med i slutspillet”.

I sin opvækst i svensk håndbold har Julia Eriksson været forbi Kärra HF, Lugi HF og IK Sävehof, hvor hun bl.a. har optrådt i Champions League.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com