Camilla Faartoft skifter fra den kommende sæson til Silkeborg-Voels U18-hold, hvor hun indgår i den øgede talentsatsning mod at gøre flere egne spillere til ligaspillere.

– Jeg har valgt at flytte til Silkeborg-Voel fordi jeg synes at miljøet i klubben virker helt fantastisk og trænerne virker søde og engagerede. Jeg glæder mig helt vildt til at få startet ordentlig op i Silkeborg-Voel og få nogle nye udfordringer, så jeg kan udvikle mig endnu mere som spiller, siger Camilla Faartoft.

U18-holdet bliver fra den kommende sæson trænet af Leon Henriksen, som glæder sig over den fortsatte interesse fra nogle af landets dygtigste spillere på U18-årgangene.

– Jeg er rigtig glad for, at Camilla Faartoft har valgt at spille i Silkeborg-Voel. Hun er en spændende spiller med store kvaliteter i begge spilleretninger. Jeg er sikker på, at Camilla vil bidrage godt til at skabe et spændende U18-hold, som vi glæder os til at udvikle videre på og opnå flere flotte resultater med, siger Leon Henriksen.

Camilla Faartoft skifter til Silkeborg-Voel fra FCM, og er ligesom både Emma Laursen og Naja Frøkjær-Jensen med i den endelige trup, som spiller U18-VM i Polen i august måned.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com