Efter onsdagens storsejr i Odense, er der lidt mere optimisme at ane hos cheftræner Jakob Andreasen, der oplevede et helt nyt topniveau hos Silkeborg-Voels ligadamer, der særligt imponerede i det defensive spil.

– Det er klart, at efter onsdag kan vi lidt bedre tro på, at vi faktisk har musklerne til at spille med om de sjove pladser, men der er jo mange faktorer, der spiller ind i sådan en kamp som den, vi spillede mod Odense. Vi var heldige selv at ramme dagen på en dag, hvor de ikke gjorde det. Det kan vi ikke regne med at gøre i dag i Esbjerg, siger Jakob Andreasen.

Fraværet af Team Esbjergs profil Estavana Polman, som efter EM meddelte, at hun grundet graviditet er ude resten af sæsonen, er ikke nogen nævneværdig trøst for Jakob Andreasen.

– Estavana Polman er rigtig god for Esbjerg offensivt, men i det defensive spil kommer det ikke til at ændre det store, at hun er ude resten af sæson. Der vil vi uden tvivl møde et hold i dag, der kommer med alt, hvad de har. Efter Esbjergs start på 2017 ved de godt, at de nok skylder lidt i banken over for tilskuere og sponsorer, så jeg er helt sikker på, at de er topmotiverede for at vise, at de stadig skal betragtes som et tophold, forudser Jakob Andreasen.

Hos Silkeborg-Voel har man brugt dagene siden onsdag på at forberede sig på, hvad Esbjerg kommer med, og her føler Jakob Andreasen, at holdet har et fint udgangspunkt for at opnå så godt et resultat, som det er muligt mod det hold, Esbjerg kommer med i dag.

– Vi kommer til at møde en hel masse fysik i aften, og her er det vigtigt, at vi tør spille mod et så fysisk stærkt hold, og det så vil det blive altafgørende, at vi igen i aften formår at overholde vores aftaler og spille virkelig disciplineret. Vi skal spille mindst ligeså godt og vellykket, som vi gjorde i onsdags, men hvis vi gør det, så er det heller ikke umuligt at lykkes mod Team Esbjerg, siger Jakob Andreasen.

Kampen begynder kl. 19.30 og kan ses på TV2 Sport.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com