Kampen om de eftertragtede slutspilspladser skærper til, og med dagens sejr er Silkeborg-Voel KFUM et stort skridt tættere på.

Det forrige indbyrdes opgør på Falster endte med en kneben 1-måls sejr til Silkeborg-Voel KFUM i noget af en gyserkamp. Derfor havde de 1717 tilskuere, der i dag havde fundet vej til JYSK arena, noget stort i vente.

Det startede da også godt for Silkeborg-Voel KFUM, der lynhurtigt fik bragt sig foran med stillingen 3-0. Det tvang NFH-træner, Jakob Larsen, til at tage en Time Out efter knap fire minutters spil. Det fik NFH i gang, og en tæt første halvleg udspillede sig, dog stort set hele tiden med en spinkel føring til hjemmeholdet, bl.a. via storspil af Filippa Idéhn i målet og altid farlige Helene Kindberg i angrebet. Midterforsvaret med Mathilde Kristensen og Rikke Iversen stod solidt og lod ikke NFH-spillerne komme til mange store chancer. Stillingen til pausen lød på 12-11 i hjemmeholdets favør.

2. halvleg bød endnu engang på spinkle føringer til Silkeborg-Voel KFUM. Et hjemmehold, der dog aldrig rigtig slap taget om kampen og med 10 minutter igen af kampen øgede føring med fire mål ved stillingen 23-19 på en scoring af velspillende Louise Ellebæk. NFH valgte af spille 7 i mod 6, men med to scoringer i tomt mål af henholdsvis Rikke Iversen og Filippa Idéhn, blev kampen reelt afgjort.

Silkeborg-Voel KFUM kunne gå sejrsrigt ud af kampen med et resultat, der lød på hele 28-23.

 

Næste kamp for Silkeborg-Voel KFUM er en kamp i Santander Cup’en på torsdag d. 13/2 på udebane i mod Vejle Håndbold Klub.
Næste kamp i HTH-ligaen er tirsdag d. 18/2 kl. 18.30 på udebane, hvor TTH Holstebro er modstanderen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com