Allerede inden kampen stod det klart, at Silkeborg-Voel KFUM i aftenens kamp måtte kæmpe mod gæsterne fra Horsens Håndbold Elite uden højre back Helene Kindberg, der var ude med COVID-19. Men naturligvis var det et topmotiveret hjemmehold, som mødte op til kampen om meget vigtige point.

Ann Grete Nørgaard sørgede med to mål for at bringe hjemmeholdet foran 2-0. Hun fik chancen for at gøre det til 3-0, men brændte her et straffekast. Forsvaret hos hjemmeholdet var godt indstillet, og der skulle gå mere end fem minutter før at Horsens Håndbold scorede for første gang.

Udeholdets træner Jan Leslie tog sin første timeout allerede efter syv minutter ved stillingen 4-1 til Silkeborg-Voel KFUM. Umiddelbart havde den timeout en god indvirkning, da Horsens Håndbold formåede at udligne til 5-5 efter omkring 12 minutter spil.

Stine Bonde kom på banen cirka midtvejs i første halvleg, hvor hun bød ind med et par gode redninger. Den tætte stilling fortsatte, men det var udeholdet, der kunne bringe sig foran for første gang ved stillingen 10-11 efter 22 minutter.

Første halvleg sluttede ligeså tæt som den startede. I de sidste sekunder lykkedes det Kristin Thorleifsdóttir at udligne til pausestillingen 15-15. Rent scoringsmæssigt kom Ann Grete Nørgaard, Eira Aune og udeholdets Laura Damgaard bedst ud af første halvleg, hvor de alle var noteret for fire scoringer.

Anden halvleg startede ud med flere scoringer til begge hold. Efter 36 minutter spil var stillingen nu 20-17 til Silkeborg-Voel KFUM, der profiterede af tre gode redninger fra Stine Bonde. Dette fik udeholdet til at tage anden halvlegs første timeout og samtidigt skifte Emily Sando ind i målet.

Silkeborg-Voel KFUM fortsatte med at sætte udeholdet under et stort tryk. Da uret rundede 44 minutter tog udeholdet igen timeout. Det kom efter en periode, hvor Julie Jensen viste storspil med tre mål og et oplæg til Lea Hansen, der scorede til 24-20. Knap fire minutter senere var det Jakob Andreasen, der trykkede på den grønne timeout-knap ved stillingen 25-22.

Et kendetegn for anden halvleg var de mange og vigtige redninger fra Stine Bonde. Med otte minutter tilbage af kampen stod hun med en redningsprocent på 42, 8 %. Tingene så rigtig gode ude for Silkeborg-Voel KFUM, da Julie Jensen med sin ottende scoring – på otte forsøg – gjorde det til 28-22.

Herfra cruisede hjemmeholdet gennem det sidste af kampen. Slutresultatet blev sikre 31-24 til Silkeborg-Voel KFUM.

I en kamp med mange store præstationer fra hjemmeholdets spillere – og en stærk holdpræstation – var det særligt Julie Jensen, Eira Aune og Stine Bonde, der trådte frem i lyset. Endnu engang var det Eira Aune, der blev udnævnt som hjemmeholdets bedste spiller. Hun sluttede kampen med otte mål og tre oplæg.