Trods en sløv start og hård første halvleg, kom Silkeborg-Voel stærkt igen i kampens sidste 35 minutter og kunne med et minut igen juble over en sejrssikrende tremålsføring ved 33-30. 

Det blev langt fra den ønskede start på kampen hjemme mod TTH Holstebro i tredjesidste runde af grundspillet i Primo Tours Ligaen. Gæsterne kom ind til kampen med alle intentioner om at knuse Silkeborg-Voels slutspilsdrømme, og samtidig havde hjemmeholdet svært ved at løsne op for spillet og ramme sit vante topniveau.

Midtvejs i første halvleg var TTH Holstebro foran med fem mål ved stillingen 6-11, og vi skulle helt på 7-15, før tingene begyndte at se en smule lysere ud. I løbet af halvlegens sidste otte minutter fik Silkeborg-Voel reduceret til kun at være bagud med tre. 15-18 var pausestillingen, og så var der heldigvis lidt optimisme at tage med i omklædningsrummet for de grønblusede piger.

Det var da også Silkeborg-Voel, der havde fået mest ud af pauseminutterne. Selv om det tog fire minutters spil at få ændret på pausestinngen, så tog det kun tre minutter at få vendt 15-18 til 19-18.

Ti minutter inde i anden halvleg var stillingen 20-20, og det var nu igen i Silkeborg-Voels egne hænder at bevare drømmen om slutspil.

Fem minutter senere kunne Freja Cohrt bringe Silkeborg-Voel på 26-22, og så begyndte det pludselig at ligne den kamp, vi havde håbet på i JYSK arena denne lørdag eftermiddag.

Med halvandet minut igen var stillingen 32-30, og selv om spændingen holdt til sidste sekund, så blev det Silkeborg-Voel, der kunne trække sig som vindere af kampen og øge afstanden til Team Esbjerg og Randers HK med yderligere to point.

Tak for opbakningen, og så ses vi igen fredag den 24. marts klokken 18.30, hvor vi møder Odense Håndbold i en kamp om 5. og 6. pladsen.

Kampfakta
Primo Tours Ligaen, 20. runde, 11. marts 2017 klokken 16.30
Silkeborg-Voel KFUM – TTH Holstebro: 34-30 (15-18)

Silkeborg-Voel: Julie Aagaard, Trine Troelsen, Freja Cohrt, Daniella Dragojevic, Laura Christiansen, Sofie Bæk Andersen, Christina Wildbork, Rikke Iversen, Stephanie Andersen, Jette Hansen, Louise Lyksborg, Stine Bonde og Stine Skogrand
Cheftræner: Jakob Andreasen

TTH Holstebro: Marianne Lundsby, Pauline Bøgelund, Mathilde Hylleberg, Maja Eriksson, Sofie Lund, Stine Andersen, Mathilde Neesgaard, Christina Haahr, Ida Kramer Vium, Emilie Bastrup Bertelsen, Sara Trier Hald, Hege Bakken Wahlquist, Amalie Wichmann, Annette Jensen, Hanne Trangeled Nielsen Line Mai Hougaard, Line Skak

Målscorere for Silkeborg-Voel: Trine Troelsen 8, Stine Skogrand 6, Louise Lyksborg 6, Freja Cohrt 5, Rikke Iversen 5, Daniella Dragojevic 2, Sofie Bæk Andersen 2

Topscorer for TTH Holstebro: Sara Hald (6)

Advarsler: SIL: Rikke Iversen, Daniella Dragojevic  – TTH: Annette Jensen, Sara Hald, Line Skak
Udvisninger: SIL: Freja Cohrt, Rikke Iversen, Daniella Dragojevic – TTH: Annette Jensen, Line Skak

Tilskuere: 1155