Af Jens I. Rasmussen

Efter denne sæson er der et farvel til flere spillere i Silkeborg-Voel. Det gælder Hege Bakken Wahlquist, der på grund af sin knæskade stopper karrieren og vender hjem til Norge.
Derudover er det målvogter Elie Marie Raasok, der efter et år i Silkeborg-Voel tager til Randers HK for at få opfyldt sine nuværende ambitioner.
Yderligere er det Naja Frøkjær-Jensen, der har været igennem to store knæoperationer, og som nu skal finde sig selv igen.

Potentiale til landshold
Venstrefløjen Hege Bakken Wahlquist kom til Silkeborg-Voel i 2017 fra Holstebro, hvor hun var kommet til året før.
”Hege kom til Danmark for at udvikle sig til at blive god nok til det norske landshold. Havde hun ikke fået knæproblemer, er jeg sikker på, at hun havde nået det mål. Hege var en spiller i særklasse. Hun ville gerne træne, kom med godt humør, var ydmyg for at få lov at spille, så det var synd, at hun ikke fik lov at gå det sidste skridt. Hun havde potentialet, og det fik vi lov til at opleve i glimt. Hun tager nu hjem til Norge, og jeg tror hun vil huske sin tid i Danmark med glæde”, siger Jakobsen Andreasen.
Hege Bakken Wahlquist var med på forskellige norske ungdomslandshold og nåede også at få debut på rekrutlandsholdet. Hun er 28 år.

Humørbombe
Efter kun et år i Silkeborg-Voel skifter den 24-årige målvogter Eli Marie Raasok til Randers HK.
”Hun vil være savnet for sit gode humør og sin energi. Hun er en humørbombe, der griner meget, og hendes latter vil blive savnet. Hun har ambitioner om at være førstevalg i målet, og hun har potentialet til det. Hun er i superform og træner godt,  så jeg respekterer hendes valg. Det tager tid at udvikle sig som målvogter, og hun er så ung, at jeg gerne vil sige: På gensyn”, siger Jakob Andreasen.

Naja skal finde sig selv
To alvorlige korsbåndsskader har sat stregspilleren Naja Frøkjær- Jensen ud af spillet, netop som hun stod foran sit gennembrud som seniorspiller.
”Hun skal nu mentalt indstille sig på, om hun er villig til at tage den risiko, det er at spille håndbold igen. Der er ingen tvivl om, at hun er et af de største talenter, vi har, og hun nåede på akkurat liganiveau i efteråret, hvor hun var med til at spille uafgjort i Esbjerg efter en god forsvarsindsats. Men nu skal hun passe på sig selv – og finde sig selv i sin nye situation”, siger Jakob Andreasen.
Naja Frøkjær-Jensen skiftede til Silkeborg-Voel i 2017 til klubbens U18 ligahold. Hun fylder 20 år i næste måned.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com