Der var nok at glæde sig over for Jakob Andreasen efter onsdagens storsejr over Skanderborg Håndbold, hvor Silkeborg-Voel vandt 28-20.

– Jeg havde faktisk bare håbet, at vi ville vinde. Det trængte vi til, især pigerne, sagde Jakob Andreasen efter kampen.

Selv om Skanderborg lagde ud med at spille syv mod seks og på den måde fik nogle hurtige mål og holdt sig inde i kampen de første ti minutter, så havde Silkeborg-Voelspillerne fuld kontrol og udnyttede østjydernes taktik til at erobre nogle hurtige bolde og sende bolden mod det tomme mål i den anden ende.

På den måde fik man hurtigt skabt et forspring på 2-3 mål, som løbende blev udbygget gennem resten af kampen, hvor sejren på intet tidspunkt kom i fare.

I en sådan kamp glædede cheftræneren sig over at se, hvor meget glæde og gejst, pigerne spillede med, og så var der naturligvis enkelte præstationer, der gav et par ekstra plusser i bogen hos trænerteamet.

– Selvom vi hurtigt kommer foran og kan se, vi forholdsvist uproblematisk kan køre sejren hjem, så er det bare dejligt at se flere af vores store profiler træde i karakter og tage ansvar for, at vi får det maksimale ud af kampen og stadig kæmper for at gøre sejren så stor som muligt, sagde Jakob Andreasen og roste særligt Trine Troelsen, Stine Skogrand og Stine Bonde for at have spillet med stor overskud gennem hele kampen.

Et af de helt store emner op til og under kampen var Mathilde Bjerregaards comeback på håndboldbanen efter næsten et år med skader og genoptræning.

– Det var dejligt at se Bjerregaard tilbage på banen. Hun har kæmpet hårdt for at nå hertil og har også været igennem et noget hårdere forløb, end nogen af os havde regnet med. Vi havde faktisk håbet, at hun ville være tilbage til sæsonstart, men så var der en ny operation, der fik det hele genudsat, så det har været hårdt for Mathilde, rent mentalt, og det har hun bare klaret super flot, lød det anerkendende fra Jakob Andreasen, der især er glad for at kunne få Mathilde Bjerregaard så hurtigt klar lige nu, hvor Rikke Iversen er ude med hjernerystelse.

– Mathilde er først begyndt at træne med i hallen for tre uger siden, så det er utrolig flot, at hun allerede kan spille kampe igen.

Med sejren rykker Silkeborg-Voel op på 7. pladsen i tabellen, forbi Randers, som nu venter hjemme i årets sidste kamp, inden EM-pausen. Den kamp spilles onsdag den 16/11 klokken 19:30 i JYSK Arena.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com