Klokken 17 går det løs mod Team Tvis Holstebro i JYSK arena, og Silkeborg-Voel har i den grad revanche til gode, efter det markante nederlag til TTH i Santander Cup, tidligere på sæsonen.

Op til kampen har silkeborgvoel.dk talt med Camilla Maibom, der i øjeblikket er skadet og heller ikke var med mod Team Tvis Holstebro sidste gang, men den rutinerede playmaker har dog et klart billede af, hvad der skal til, hvis vestjyderne skal besejres.

– Vi skal minimere fejlene, hvis vi skal besejre TTH, fordi de er lynhurtige, og vi så jo sidste gang, at de straffer de fleste af vores fejl, og det endte med at blive særdeles dyrt, så skal vi slå dem, så skal vi spille meget mere sikkert. Jeg har dog en klar tro på, at vi leverer en helt anden indsats denne gang, og nederlaget til TTH sidste gang, var jo også den eneste kamp indtil nu, hvor vi har været helt væk, siger Camilla Maibom.

Team Tvis Holstebro har fået en blandet start, men er så småt ved at finde sig selv, blandt andet takket være Silje Solberg, der er tilbage i målet, efter en skadesperiode, og faktisk gjorde comeback mod netop Silkeborg-Voel, hvor hun stod fremragende, og Camilla Maibom fremhæver da også, at kvaliteten på alle pladser i Holstebro er på landsholdsniveau.

– TTH har et virkeligt stærkt hold, som er godt besat på samtlige pladser med landsholdsspillere, så det i sig selv gør jo, at de er et svært hold at vinde over. De spiller rigtigt hurtigt, og er godt organiseret, men jeg tror på, at vi har en chance og kan vi få gang i det spil som vi er gode til, så er det bestemt ikke umuligt at vinde, men ingen tvivl om, at det bliver svært, fastslår Camilla Maibom.

Kampen starter klokken 17.00 i JYSK arena.

Følg i øvrigt holdet på Instagram på silkeborgvoel_dameliga