Efter syv kvartfinaler gik drømmen endelig i opfyldelse for Silkeborg-Voel, og i  den kommende weekend står klubbens ligahold for første gang i Santander Final-4.
Modstanderen i den første semifinale lørdag er de danske mestre fra Odense Håndbold. Alligevel drømmer klubben om en medalje af et eller andet metal, for sport handler nu engang om at drømme stort.
”Det bliver en stor oplevelse for os og klubben, og vi skal nyde det. Uanset resultaterne skal det være en god oplevelse. Modstandere som Odense og Team Esbjerg er skræmmende, og Nykøbing Falster spiller godt lige nu, hvor holdet har kvalificeret sig til EHF European League Final4”, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Kindberg er klar
Silkeborg-Voel-holdet har haft en hård skæbne i slutningen af ligaens grundspil, men det forhindrer ikke træneren i at håbe det bedste.
”I håndbold kan alt ske, og vinder vi en kamp en af dagene, får vi en medalje. Det ville være stort. Vi har ikke være den bedste udgave af os selv med graviditet og skader. Sofie Bæk er ude, og Andrea West Bendtsen har kun kunnet spille en halv time. Helene Kindberg er derimod tilbage. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan for et godt resultat. Vi træner torsdag og mødes til taktikmøde fredag”, siger Jakob Andreasen.
Han stopper som træner efter denne sæson, når slutspillet er færdigt.
”Det her er også et punktum for mig. Der var oprykningen til Ligaen, der var kampe i europæiske håndbold og nu Final4, som noget af det sidste i eventyret”, siger Jakob Andreasen.

100 frivillige om dagen
Silkeborg-Voel har som klub før prøvet som klub at stå for Santander Final4-stævnet. Dengang var det dog ikke som deltager på håndboldbanen.
Igen er det lykkedes at får en organisation op at stå med.
”Der er 100 frivillige i arbejde om dagen”, fortæller Jakob Andreasen.

Her følger programmet:
Program Santander Final4 kvinder
Den 1. og 2. april 2023 i JYSK Arena, Silkeborg

Program lørdag
Kl. 11.30 – Dørene åbner til fanzone og streetfood område (Hal B)
Kl. 12.30 – JYSK Arena Hal A åbner
Kl. 13.30 – Odense – Silkeborg-Voel KFUM
Kl. 16.00 – Nykøbing Falster Håndbold – Team Esbjerg

Program søndag
Kl. 11.30 – Dørene åbner til fanzone og streetfood område (Hal B)
Kl. 12.30 – JYSK Arena Hal A åbner
Kl. 13.30 – 3. – 4. plads kamp
Kl. 15.50 – Finaleshow
Kl. 16.00 – Finale – medaljeoverrækkelse

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com