I morgen spiller Silkeborg-Voel mod Team Tvis Holstebro, på udebane i Gråkjær Arena, og er der en på holdet der kender modstanderen godt, så er det Daniella Dragojevic, aka DD.

Hvorfor har vi det så svært mod Team Tvis Holstebro?

– Jamen, TTH er et rigtigt godt hold, med mange dygtige landsholdsspillere på de fleste pladser. De har nogle individualister der kan en masse på egen hånd, og så spiller de noget angrebsspil, der kan være meget svært at dæmme op for, hvis man ikke er klar fra start af. Deres kontrafase er en af landets bedste, så laver man fejl, så risikerer man at blive straffet lynhurtigt i den anden ende.

Hvad skal der til, for at vi har en chance mod dem?

– Først og fremmest skal vi stå godt i forsvaret, og så skal vi have styr på Nathalie Hagmann på højre back, der helst ikke skal i gang med at lave alt for meget ravage, både med sit hurtige skud samt indspil til stregen. I angrebet skal vi spille med stor tålmodighed, og for alt i verden ikke afslutte for hurtigt, så det bliver nemt for Silje Solberg i målet, i forhold til at redde vores skud og få sat deres kontrafase i gang. Så vi skal stå kompakt i forsvaret og væbne os med tålmodighed i angrebet, det bliver nøglen for os til en sejr.

Hvad er der blevet talt om og arbejdet med, efter nederlaget til Randers i sidste uge?

Vi har helt enkelt forsøgt at finde tilbage til vores koncept, både i defensivt og offensivt. Vi har før vist, at holder vi os til aftalerne, og knokler en hvis del ud af bukserne, så kan vi slå selv de bedste i ligaen. Så vi har finpudset de sidste detaljer, og er klar til at tage til Holstebro i morgen, med en masse gå-på mod og gejst.

Det er tæt i Primo Tours Ligaen igen i år. Hvor er fokus rettet lige nu, mod bunden eller slutspil?

– Det er en sindssyg tæt liga, hvor alle kan slå alle, så det handler om parathed i alle kampe. En enkelt sejr eller nederlag kan vende op og ned på mange ting, så det er helt umuligt at sige, hvem der snupper de sidste pladser i slutspillet. Vores fokus er derfor, helt kliché-agtigt, at tage en kamp ad gangen og forsøge at samle så mange point sammen, som overhovedet muligt. Så må vi se hvor vi ender, når det hele skal gøres op, men der er ingen tvivl om, at vi vil gøre alt hvad vi kan, for at snuppe den sidste slutspilsplads.

Kampen spilles i Gråkjær Arena klokken 19.00, og kampreferat samt reaktioner på kampen, kan naturligvis findes på silkeborgvoel.dk efterfølgende.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com