Kristina Ernst havde ild i armen og scorede 11 mål.

Med den fjerde sejr i træk rykkede Silkeborg-Voels U19 piger op på en fjerdeplads i Ligaen efter første halvdel af sæsonen.
I den seneste kamp gik det ud over lokalrivalerne fra Herning-Ikast, der blev slået på egen bane med 22-28 efter 10-12 ved pausen.
Herning-Ikast er et hold med  mange landsholdsspillere, anført af Julie Scaglione, men det rystede ikke Silkeborg-Voel-spillerne.
“Det var en kæmpe holdindsats og fight af hele holdet. Pigerne stod sammen igennem hele kampen. Vi havde faktisk fint styr på kampen fra start til slut”, siger assistenttræner Jane Schumacher.
Hun understreger, at alle spillere fightede og gjorde alt. hvad de kunne. “Ida var eneste målmand og stod en brandkamp, og der var ild i armen på Kristina Ernst i angrebet. Især på gennembrud”, siger Jane Schumacher.
Herning-Ikast stod med et meget offensivt forsvar, hvilket Silkeborg-Voel  brugte lidt tid på at forholde sig til.
“Men med fart, gode screeninger eller ryk fra stregene og godt samspil mellem bagspillerne fik vi det løst på fornemmeste vis”, siger Jane Schumacher.

U19 pige LIGA
Herning-Ikast – Silkeborg Voel 22-28 (10-12)
Målscorere: Kristina Ernst 11, Karla Thomsen 8, Maja Laursen 3, Mathilde Arvé 2, Johanne Sommer 2, Julie Kepp Larsen 1, Josephine Videbæk 1 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com