Silkeborg-Voels ligadamer var et skridt bagefter i det meste af kampen tirsdag eftermiddag, men i løbet af få minutter blev 17-13 til 19-22, og herfra var det de grønne, der gik forrest og sikrede sejren på 24-22. 

Med præcis en måned til sæsonpremieren mod Randers HK er Jakob Andreasen og Leon Henriksen gået ind i den mere alvorlige del af forberedelsesfasen. Træningskampene er begyndt, og fredag rejser ligaholdet på træningslejr på Club la Santa, hvor der både er tre træningskampe og en masse fysisk, alternativ og haltræning på programmet.

Først var der dog en træningskamp mod TTH Holstebro, som blandt andet blev brugt til at prøve lidt af hvert af for Silkeborg-Voelholdet med flere nye spillere på holdet.

Blandt de nytilkomne er den norske venstreback Birgitte Karlsen, som spillede sig stærkt ind på holdet som dagens topscorer med 6 scoringer. Også sidste sæsons vicetopscorer og Karlsens tidligere klubkammerat Stine Skogrand fortsatte med at føre skudarmen og nåede i løbet af kampen op på 4 scoringer.

Kampen begyndte meget lige og lettere nervøst i begge ender, og som kampen skred frem var det faktisk hjemmeholdet, der virkede til at have bedst fat. Midtvejs i anden halvleg var stillingen 17-13, men en stribe sikre scoringer fra især Birgitte Karlsen og Sofie Bæk Andersen fik i løbet af få minutter vendt rundt på kampen.

Med syv minutter igen satte Sofie Bæk sin tredje scoring ind og bragte Silkeborg-Voel foran 19-22.

I kampens slutfase begyndte tingene for alvor at se godt ud for Silkeborg-Voel, der nu både stod godt i forsvaret og mestrede skud og afleveringer i den anden ende. Stine Bonde stod anden halvleg og fik sig hurtigt spillet varm og afværgede flere af hjemmeholdets bedste chancer for en ny udligning.

Kampen endte 22-24 i Silkeborg-Voels favør og giver et fint håb for holdets udgangspunkt i Primo Tours Ligaen.

Kampfakta:

Træningskamp

TTH Holstebro – Silkeborg-Voel KFUM: 22-24 (10-10)

TTH Holstebro: Louise Egestorp, Ida Vium, Pauline Bøgelund, Mathilde Hylleberg, Maja Eriksson, Sofie Lund, Stine Andersen, Mathilde Neesgaard, Inger Smits, Emilie Bastrup, Sara Hald, Sarah Stougaard, Amalie Wichmann, Annette Jensen, Line Mai Hougaard, Line Skak
Cheftræner: Pether Krautmeyer

Silkeborg-Voel: Stephanie Andersen, Stine Bonde, Julie Aagaard, Birgitte Karlsen, Hege Bakken, Camilla Fangel, Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Anna Sophie Okkels, Jette Hansen, Lea Hansen, Louise Lyksborg, Stine Skogrand
Cheftræner: Jakob Andreasen

Mål for Silkeborg-Voel: Birgitte Karlsen 6, Stine Skogrand 4, Sofie Bæk 3, Jette Hansen 3, Camilla Fangel 2, Louise Lyksborg 1, Rikke Iversen 1, Julie Aagaard 1, Anna Sophie Okkels 1, Lea Hansen 1

Advarsler: TTH: 2 – SVK:

Udvisninger: TTH: 2 – SVK: 3

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com